Naine avastas lennukis, et piletile märgitud istekohta ei olegi olemas

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: matej kastelic / PantherMedia / matej kastelic/Scanpix

Pole tõenäoliselt eriti meeldiv avastada, et istekoha numbrit, mis vaatab sulle vastu piletilt, tegelikkuses ei eksisteerigi. Just nii aga juhtus ühe õnnetu naisega.

Sotsiaalmeedias Satwika Ika nime kandev naine avaldas Facebookis, et broneeris Indoneesia odavlennufirma Lion Air kaudu endale lennupileti Indoneesia linnast nimega Palembang pealinna Jakartasse. Lennukile jõudes aga oli tal raskusi, et leida üles oma istekoht 35F. Ridu oli nimelt vaid 34.

Satwika sõnul olid lennusaatjad väga ebaviisakad ja kui ta uuris, mida teha, kästi tal istuda ritta 34. Peagi aga saabus 34 rea koha õiglane omanik ja puhkes suur tüli, vahendab news.com.au.

Naise sõnul polnud ta ainus, kellel oli nähtamatu istekoht – ka üks perekond lastega otsis kohti, mida polnud olemas. Satwika ei ole lennufirmalt saanud vabandust ja pole ka selge, kas ta sihtkohta jõudis. Lennufirma sõnul tekkis segadus sellest, et hilinemiste tõttu pidi liinil lendama algselt plaanitust väiksem lennuk, kus oli ka vähem istmeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles