Foto: Politsei õhkis Rooma lennujaamas üllatava sisuga kahtlase pagasi

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Twitterist/ @Ned_Donovan

Rooma Fiumicino lennujaamas suleti 1. oktoobril osa terminalist, kuna märgati kahtlast hüljatud pagasit. Pagasi üllatav sisu oli aga kõike muud kui ohtlik.

Pagas leiti lennujaama terminalist 3 kella 13 paiku ning lennujaama politsei otsustas kahtlase koti õhata, kirjutas The Independent.

Lennujaamas oli kohapeal ka vabakutseline ajakirjanik Ned Donovan, kes sündmust sotsiaalmeedias kajastama asus.

«Itaalia politsei lasi just Rooma lennujaamas kellegi pagasi õhku ja sorab nüüd kellegi pükstes,» säutsus Donovan. Veidi aja pärast lisas ta: «Imeline, Itaalia politsei õhkis kookospähklitest pungil olnud koti ja on nüüd Rooma lennujaama taasavanud.»

Donovani sõnul võttis kogu tegevus aega vähemalt 15 minutit ning terve terminal suleti selleks ajaks, kui politsei pagasi kallal tegutses.

Ühel Donovani poolt postitatud fotol on näha rahvamassi lindi taga seismas ning teisel on näha lähivaade õhatud troopilistest viljadest.

«Selle intsidendi juures on nii palju nauditavat ning itaallaslikku. Nad lasid keset lennujaama õhku midagi, mida nad pidasid pommiks, samal ajal kui inimesed seisid lihtsalt kümme meetrit eemal. Kui politsei pagasi hävitanud oli, kõndisid nad lihtsalt minema ja jätsid selle teistele koristada,» säutsus ajakirjanik Twitteris.

Inimesed hakkasid loomulikult koti sisu üle nalja viskama ning Twitteri kasutaja Mani Pillai spekuleeris, et pagasi omanik oli tõenäoliselt pärit Indiast. «Ainult meie kanname kaasas kookospähkleid ja panne kui me reisime,» oli Pillai mõttekäik.

Fiumicino lennujaam on Itaalia suurim ning Euroopa kümnes kõige reisijaterohkem lennujaam. 2017 aastal läbis lennujaama üle 40 miljoni inimese.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles