Üheksa lapse isa jäi lennukis purju, hakkas liputama ja muutus agressiivseks (5)

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: HANNAH MCKAY / REUTERS/Scanpix

Mitu klaasi veini joonud reisija demonstreeris Ameerika Ühendriikidest New Orleansist Londonisse suundunud lennul oma meheau ning kõige tipuks lõi teist reisijat.

56-aastane üheksa lapse isa Hatam Hamad jõi 10. oktoobril British Airwaysi lennul viis klaasi veini ning kaotas siis enesekontrolli, kirjutas Airlive.net.

Kõigepealt olevat Hamad palja alakehaga läbi lennuki vahekäigu kõndinud, kuid peatus siis New Orleansi telekanali WDSU direktori Joel Vilmenay juures, kes reisis oma naise ja kahe lapsega. Kui tulivihane Vilmenay liputajale vastu astus ning küsis, mida mees õige mõtleb, torises Hamad vaid vastuseks ning hakkas end teistele reisijatele näitama. Siis keeras Hamad end tagasi Vilmenay poole ning andis talle löögi rindu.

Salongipersonal viis mehe lennuki tagaosasse ning teda valvati terve lennu vältel. Pärast maandumist mees vahistati.

Möödunud reedel toimus Hamadi üle kohtuistung, kus talle määrati kuus nädalat vangistust.

Hamad ise rünnaku toimumist ei tunnista ning väitis vaid, et ta jõi viis klaasi veini ning läks siis magama. Politseile oli mees öelnud, et ta ei olnud kolm kuud enne lendu tilkagi alkoholi tarvitanud.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles