Ülimalt veidrad asjad, mida on üritatud lennukisse smugeldada (1)

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Mõned reisijad üritavad täielikult ignoreerida reegleid ja võtta lennukisse kaasa keelatud asju. Toome teieni kuus veidrat asja, mida inimesed on lennukisse kaasa võtnud või siis vähemalt üritanud seda teha.

Maod

Selleks on põhjus, miks paljud lennufirmad piiravad seda, mida võib lennukisse kaasa võtta. Nimelt on paljudel riikidel ranged reeglid selle kohta, mida võib üldse riiki importida. Ei oska öelda, kas maod lennukisse toimetanud reisija tahtis korrata olukorda, mis leidis aset filmis «Maod lennukis» või ei suutnud ta oma lemmikutest nii kaua eemal olla.

Mootorsaag

Arvatavasti nõustute kõik, et mootorsae lennukisse kaasa võtmine ei ole kuidagi põhjendatud. Sellise eseme salongis olek võib osutuda teiste reisijate jaoks väga ohtlikuks.

Ilutulestik

Kui muidu on ilutulestik väga ilus ja enamikule inimestele meeldib seda vaadata, siis tõenäoliselt pigem ohutust kaugusest, mitte lennuki salongis.

Inimese silmamunad

Lennujaama turvamehed leidsid reisija pagasist purgi, mis sisaldas kümmet inimese silmamuna. Mille jaoks need olid? Kust need pärit olid? Me tahame teada!

Kalkun

Tõsi, kalkunit küll ei üritatud salaja lennukisse smugeldada, aga äramärkimist väärib see küll. Me oleme jõudnud olukorda, kus inimestel on lubatud lennukisse kaasa võtta teraapialoomi, kes aitavad ebameeldiva lennureisi vastu pidada. Meie arvates on see päris vahva!

Kaks ballooni propaani

Kas tõesti mõne inimese arvates on normaalne võtta lennukisse kaasa propaani? Sellise aine vedajal lennukisse ei saa küll head plaanid olla.

Allikas: thetravel.com

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles