Vaata, milline oli lennusaatja hirmnaljakas reageering reisija virinale

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sergei Butorin / PantherMedia / Scanpix

Kui virisev reisija nõudis aknaga istekohta, siis tõenäoliselt arvas ta, et lennusaatja korraldab tema istumise teisele kohale. Ilmselt ei osanud ta uneski näha, et lennusaatja vastus tema nurinale on hoopis teistsugune.

Juhtum leidis aset lennul Jaapanisse, mille pardal olev reisija oli eelnevalt palunud istekohta aknaga reas, aga lõpetas sellegi poolest ilma aknata istmel. Sellise olukorra üle ei olnud reisija sugugi õnnelik. Lennusaatjal aga oli olukorrale väga kaval lahendus, nimelt joonistas ta paberile akent kujutava pildi ja kleepis selle seinale reisija kõrvale.

Üks kaasreisija kirjutas Twitteris, et kui stjuardess jookide serveerimise ajal ligi tuli, siis nähvas mees, et andke mulle aknaga koht.

Twitteri kasutaja sõnul jalutas lennusaatja kiirustades minema ja tuli tagasi tüki paberiga, mille ta mehe kõrvale seinale kleepis. Lähemal vaatlemisel selgus, et lennusaatja oli paberile joonistanud pildi aknast, millel on kujutatud vaade sinisele merele ja pilvedele, vahendab Daily Mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles