Uuenduskuuri läbinud Jääaja Keskus pakub põnevat jõuluprogrammi

Elina Roosaar
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jääaja Keskus

Jääaja Keskus läbis sel aastal põhjaliku uuenduskuuri ja pakub esmakordselt jõuluprogrammi «Jääaja Jõulud».

Jääaja Keskus läbis sel aastal põhjaliku uuenduskuuri, seega jagub avastamisrõõmu ka neile külastajatele, kes keskuses juba varem käinud on. Avati uus virmaliste tuba ja jääruum. Lisaks uuendati põhjalikult Jääkaru kohvikut ning avati ka uus järvevaatega konverentsi- ja näituste saal, kus aasta lõpuni on avatud Läti fotograafi Ingemars Vekterise fotonäitus «Lätimaa hetki».

«Jääaja Keskuse virmaliste tuba on ainuke koht Eestis, kus saab aastaringselt ning ilmast sõltumata vaadelda virmalisi. Jääruumist saab põneva ülevaate veest, jääst ja meie elust keset vett,» rääkis keskuse turundusjuht Sigrid Sepp.

Pühade hooajal pakub Jääaja Keskus täiesti uut jõuluprogrammi «Jääaja Jõulud», mis sündis koostöös Vudila Jõulumaaga. Kahte jõulumaad ühendav lüli on kaks korda päevas toimuv kogupere jõuluetendus «Ajamasin». Vudila Jõulumaal saavad huvilised käia nädala sees (10.−21. detsembrini) ning Jääaja Keskuses nädalavahetustel alates 22. detsembrist kuni 13. jaanuarini 2019. 

«Algselt oli meil programm detsembri algusest, aga esimesed kuupäevad on juba välja müüdud. Seetõttu me neid kuupäevi täna ka enam ei reklaami,» sõnas Sepp.

Keskusesse tuleb külla Jõuluvana, kellele saab lugeda salmi ja avaldada oma salajased kingisoovid. Lisaks Jõuluvanale lahutavad laste meelt ka mammut ja jääkarutüdruk.

Kui Jõuluvanale on salasoov kõrva sosistatud, võib minna päkapikkude töötubadesse uitama või koos jääkarutüdrukuga piparkooke küpsetama ja kaunistama. Selle eest, et kõht tühjaks ei jääks, hoolitseb Jääkaru kohvik, kus pakutakse klassikalisi jõulutoite.

Vaata lisaks: Jääaja Jõulud ja Vudila Jõulumaa

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles