Reisisellid mures: kas jõulumaagia üldse saabub sel aastal Lapimaale?

Elina Roosaar
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Reisifirmad tühistavad järjest Lapimaale suunduvaid reise, kuna tuntud turismipiirkonna lumikate on sel aastal ajalooliselt madal.

Reisikorraldaja TUI ja reisifirma Transun juba tühistasid detsembri esimeseks nädalaks planeeritud Lapimaa reisid ning pettunud reisijad avaldavad sotsiaalmeedias pahameelt.

Need, kelle reis ei ole veel tühistatud, tunnevad muret selle üle, mis neid Lapimaal ees ootab, kuna soov lund näha ja jõulumaagiat kogeda on peamiseks põhjuseks, miks sihtkohta reisitakse. 

Lumepuudus ei ole Lapimaal sugugi tüüpiline nähtus. Alles oktoobris oli suurem osa piirkonnast lumega kaetud, kuid sealt edasi on ilm väga pehme olnud, vahendab Yle Uutiset.

Visit Rovaniemi tegevjuht Sanna Kärkkäinen sõnas, et tema siiski üleliia ei muretse, sest kui ilm pöördub, on see muutus alati väga järsk. Küll lumigi lõpuks saabub.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles