Mis on see üks koht, kus meisterkokk Gordon Ramsay keeldub söömast?

Elina Roosaar
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Richard Shotwell / AP / Scanpix

Osa inimesi kardab lendamist. Tavaliselt on selle hirmu aluseks lennujaama karmid turvareeglid või potentsiaalsed lennutõrked, kuid Gordon Ramsay pelgab midagi muud.

Ramsay, kes on tuntud oma otsekoheste väljaütlemiste poolest, tuli välja avaldusega, et ta ei sööks mitte kunagi lennukipardal. Varasemalt on ta lennufirmade heaks töötanud tervelt kümme aastat ja teab seega, kust lennukitoit tuleb, kuhu läheb ja kui kaua selle lennukipardale jõudmine aega võttis, vahendab Delish.

Lennujaamarestoranidega on siiski teine lugu. Heathrow lennujaamas asub Ramsayle kuuluv restoran Plane Food, teiste lennujaamade puhul valib ta einestamiseks mõne itaaliapärase söögikoha.

Ramsayl võib selles osas täiesti õigus olla, et lennukipardal ei maitse toit just kõige paremini. Uuringud on näidanud, et lennu ajal töötavad meie maitsepungad tavapärasest natuke erinevalt, mistõttu ka kõige värskem toit võib veidi imelikult maitseda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles