Vaata järele, milline sihtkoht sobib sinu tähemärgile (1)

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Tähed näitavad teed sinu järgmise sihtkohani.

Jäär − Uus-Meremaa

Jäär on energiline ja seiklusaldis ja eelistab iga kell langevarjuhüpet päevitamisele. Uus-Meremaalt leiab Jäär kõik need seiklused, mida ta otsinud on.

Sõnn − Itaalia

Sõnn armastab mugavust. Kui ta saab nautida suurepärast toitu ja ilusaid vaateid, on ta just kui taevas. Seepärast on Itaalia otsekui loodud rahuldama kõiki Sõnni vajadusi.

Kaksikud − USA

Kaksikud tüdinevad kiiresti ja vihkavad rutiini, seega sobib nende spirituaalseks koduks New York, kus ei hakka kunagi igav. Huvitavad inimesed ja kiire elutempo − see sobib Kaksikutele suurepäraselt.

Vähk − Saksamaa

Kui Vähk reisib, soovib ta näha ja kogeda ajalugu ja kultuuri, mistõttu tema ideaalseks sihtkohaks on Saksamaa. Muuseumisaar ja igal aastal toimuv Oktoberfest − mida veel võiks inimlembese Vähi hing ihaldada?

Lõvi − Suurbritannia
Julged ja pisut edevad Lõvid ihkavad oma ellu veidi luksust ja seda tasub otsida just Londonist, mis suudab üllatada ka kõige nõudlikumat maitset.

Neitsi − Šveits

Neitsid armastavad planeerimist ja pööravad väga palju tähelepanu just pisiasjadele. Seega sobib nende loomusega väga hästi kokku puhtust ja korda hindav Šveits.

Kaalud − Prantsusmaa

Kaalud on tundlikud ja sentimentaalsed reisijad, kellel tekib külastatud sihtkohaga alati ka emotsionaalne side. Romantika ja armastuse linn Pariis on just nende jaoks loodud.

Skorpion − Tai

Skorpionid ihaldavad salapära, kirge ja seiklusi, seetõttu tunnevad nad end Tais just kui kodus. Kaunid rannad ja pöörased täiskuupeod sobivad Skorpionile nagu valatult.

Ambur − Hispaania

Amburite jaoks on klaas alati pooltäis, seega tasub neil oma sammud seada rõõmsameelsesse Hispaaniasse, kus neid tervitavad alaline fiesta ja muretud inimesed.

Kaljukits − Argentiina

Kaljukitsi iseloomustab kõrge saavutusvajadus, nii et nad tahavad ka reisides võimalikult palju kogeda ja korda saata. Argentiina rikkalik kultuuri- ajaloopärand hoiab Kaljukitse pidevas tegevuses.

Veevalaja − Lõuna-Aafrika

Veevalajatele on raske meele järele olla, kuna nad on kirglikud, intellektuaalsed ja loomingulised. Nad otsivad ainulaadseid kogemusi, seega sobib neile suurepäraselt eksootiline ja mõttetegevust ärgitav Lõuna-Aafrika.

Kalad − Filipiinid

Unistavad Kalad võiksid oma sammud seada mõnusa atmosfääri ja maalilise loodusega Filipiinidele, kus kaunite mälestuste loomine on imelihtne.

Allikas: Hostelworld

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles