Kaval viis, kuidas lennusaatjad ebaviisakatele reisijatele kätte maksavad

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sergei Butorin / PantherMedia / Scanpix

Lennusaatjad peavad silmitsi seisma paljude ebameeldivate asjadega. Pahurad reisijad, hilinevad lennud ja pikad töötunnid – kõigest hoolimata soovitakse näha naeratust nende näol ja viisakat käitumist.

Naeratus näol aga ei tähenda, et neil poleks võimalust enda eest seista ning ebameeldiva käitumise eest kätte maksta. Nimelt on lennusaatjatel väga kaval viis ebaviisakate klientide karistamiseks.

Endine lennusaatja Shawn Kathleen avaldas selle ka meile. Nimelt kui ebameeldiv reisija tellis Kathleenilt joogi, siis pani ta topsi ääreni jääd täis, mistõttu reaalselt tellitud jooki mahtus sinna väga väheses koguses.

Naise sõnul on see süütu taktika, sest enamik reisijaid seda ei märka. Vahe on aga siis, kui reisijal on suur janu või ta pidi selle joogi eest maksma, sest tegelikult saab ta ju ainult topsitäie jääd.

See on muidugi ainult üks lennupersonali taktikatest, kuidas reisijatele kätte maksta. Palju kasutatakse ka võimu näitamist läbi selle, et lihtsalt ignoreeritakse ebameeldivaid kliente, kirjutab Mirror.

Seetõttu tasub lennusaatjatega alati sõbralik ja viisakas olla, isegi siis kui lennuk hilineb või on mõni muu olukord, mis tekitab frustratsiooni. Pealegi, enamikul kordadel ei ole lennusaatjad süüdi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles