Jõuluturu korraldajad: Tallinna Jõuluturg on Eesti maailmakaardile kandnud

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sixten Sepp

Veebilehel European Best Destinations hääletati Tallinna jõuluturg Euroopa parimaks.

Veebileht European Best Destinations on olnud üle kümne aasta reisisihtpunktide inspiratsiooniallikaks. Igal aastal valitakse veebilehel parimaid sihtkohti erinevate teemade kaupa, näiteks parim suusakuurort, parim rand või romantilisim sihtpunkt. Üks tähtsamaid kategooriaid on parim jõuluturg. Selle aasta parima jõuluturu hääletus lõppes 10. detsembril. Võit tuli meile koju – tänavune Euroopa parim jõuluturg on Tallinna jõuluturg.

European Best Destinationsi hinnanguid arvestavad paljud väljapaistvad meediaväljaanded, nii on järgmisel aastal oodata palju meediakajastust ning Tallinn muutub turistidele veelgi atraktiivsemaks sihtkohaks. Seega võib kindlalt öelda, et Tallinna jõuluturg, talvise Tallinna visiitkaart, on Eesti maailmakaardile kandnud.

«Sellised tiitlid teevad südame soojaks,» ütles Tallinna jõuluturu peakorraldaja Diana Harusoo. «See, et meid märgatakse ja hinnatakse ka kodust kaugemal, näitab, et meie aastatepikkune töö vanade kaunite traditsioonide hoidmisel ja neid veelgi muinasjutulisemaks muutmisel pole olnud asjata.»

Tallinna jõuluturu korraldusmeeskond tänab südamest kõiki häid inimesi, kes andsid European Best Destinationsi veebilehel oma hääle Tallinna jõuluturu poolt. Võidu aitasid koju tuua ka Visit Tallinn, Visit Estonia, Tallinna Kesklinna Valitsus ja Tallinna Ettevõtlusamet. 

Tallinna jõuluturg ootab kõiki veetma jõuluaega Tallinna Raekoja platsi muinasjutumaal.

Sixten Sepa pilte saab vaadata siit: https://www.instagram.com/sixtensepp

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles