Populaarne reisiblogija naerdi välja: kas saad aru, mis neil fotodel valesti on?

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

28-aastase Rootsist pärit reisiblogija Johanna Olssoni tegemistel hoiab Instagramis silma peal üle poole miljoni inimese. Sel sügisel aga sai neiu hakkama millegi sellisega, mis kahandab tema tõsiseltvõetavust.

Oktoobris jagas neiu Instagramis pilte, mis pidavat kajastama tema imelist Pariisi reisi. Esialgu võivad fotod küll perfektsed tunduda, kuid tähelepanelikud Instagrami kasutajad märkasid peagi midagi veidrat.

Hõljumine maapinna kohal ja hele kuma juuste ümber? Neiu ei ole ilmselgelt just eriti eriti osav Photoshopi kasutaja ja ta tunnistab seda ka ise. Samas ei ole ta enda sõnul ainus sotsiaalmeedia mõjutaja, kes sellise trikiga on hakkama saanud. 

Rootsis on kära juba väga suureks paisunud ning neiut süüdistatakse selles, et tema kuvand reisiblogijana on võlts. Neiu ise ei mõista seda ja pilte ta samuti maha ei võta, sest peab neid ilusaks. Ühe pildi kommenteerimise on ta siiski ära keelanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles