Õõvastav juhtum: leinava ema sotsiaalmeedia lehele postitati fotod Marokos mõrvatud Skandinaavia turistidest (2)

Elina Roosaar
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: JALAL MORCHIDI / EPA / Scanpix

Poolteist nädalat tagasi leiti Marokos asuvast Imlili turismikülast taanlanna ja norralanna surnukehad. Ohvreid pussitati ja seejärel lõigati neil pead maha. Jõhkras kaksikmõrvas kahtlustatakse islamiste.

Sotsiaalmeedias levib siiani video sellest, kuidas ühel naisel kõri läbi lõigatakse. Video ehtsust uuritakse endiselt, vahendab news.com.au. Ohvri pere palub videot mitte vaadata.

Lisaks on mõrvatud norralanna ema Facebooki lehele postitatud sadu õõvastavaid pilte. Osaliselt võib seda käsitleda marokolaste veidra kaastundeavaldusena, sest mitmes postituses nõutakse mõrvaritele karmi karistust.

Mõrvaga seoses on praeguse seisuga vahistatud kolmteist inimest. Eile avaldati ka kolme kahtlusaluse nimed: Rachid Afatti, Ouziad Younes ja Ejjoud Abdessamad. Viimane terroriakt toimus Marokos 2011. aastal, kui pommirünnakus sai surma 17 inimest – enamik neist Euroopast pärit turistid.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles