Super! Tallink lisab suviste erikruiiside valikusse uue imeilusa sihtkoha (1)

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits

Tallink laiendab 2019. aasta suvel erikruiiside sihtkohtade valikut. Läänemere suurim kruiisilaev Silja Europa teeb sel suvel kokku viis erikruiisi Tallinnast: neli Gotlandile, Visbysse ning uue sihtkohana ühe erikruiisi Ahvenamaale Mariehamni.

«Visby kruiisid on olnud meie reisijate seas väga populaarsed ja sel suvel otsustasime laiendada Tallinnast väljuvate kruiiside valikut ka imeilusa Ahvenamaaga, kus reisijatel on võimalus veeta terve päev. Kui praegu saab Ahvenamaad külastada teel Stockholmi, mis tähendab öist saabumist ja väljumist, siis nüüdsest on võimalik tutvuda kauni saarestikuga iseseisva sihtkohana ning senisest mugavamate väljumisaegadega,» sõnas Tallinki Eesti müügi- ja turundusdirektor Marina Jõgi.

Kõik erikruiisid toimuvad põhimõttel «päev sihtkohas», mis tähendab, et reisijad veedavad kaks ööd kruiisilaeval ja ühe päeva sihtkohas.

Erikruiis Ahvenamaale Mariehamni väljub Tallinnast 8. juulil kell 20.30 ning laev saabub Mariehamni järgmise päeva hommikul kell 9.30. Tagasi väljub laev sama päeva õhtul kell 20.00 ja saabub Tallinnasse 10. juulil kell 8.30.

Visby erikruiisid väljuvad pühapäeviti, 14., 21. ja 28. juulil ning 4. augustil Tallinnast kell 20.00. Silja Europa jõuab Visbysse esmaspäeva hommikul kell 7.30 ning väljub õhtul kell 20.30, võimaldades terve päeva sihtkohas veeta. Laev jõuab tagasi Tallinnasse järgmise päeva hommikul kell 11.45.

Lisaks Tallinnast väljuvatele erikruiisidele pakub laevafirma ka sel suvel Helsingist erikruiisi Riiga.

Tallink avab erikruiiside müügi neljapäeval, 17. jaanuaril ning pileteid saab osta Tallinki veebilehel.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles