AirBaltic nautis rekordilist aastat

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Evija Trifanova/LETA/Scanpix

Möödunud aasta oli Läti lennufirma jaoks rekordiline. Kokku lendas airBalticuga 4 135 711 reisijat, aastakasv ulatus 17%ni. 

«Eelmist aastat iseloomustas suur kasv kogu meie võrgustikus, ka Eestis. Plaanime suurendada otselendude hulka kõigist kolmest Balti riigi pealinnast. Juba saabuval suvel pakume Eesti reisijatele 12 otselennu võimalust Tallinnast,» sõnas airBalticu juhatuse esimees Martin Gauss.

Firma jaoks on edukaks kujunenud ka saabunud aasta algus, kuna 3. jaanuaril kuulutati välja, et airBaltic on suutnud säilitada oma esikohta Euroopa kõige punktuaalsemate lennufirmade seas. Maailma mastaabis on airBaltic teisel kohal.

Tallinnast pakub airBaltic otselende Amsterdami, Berliini, Londonisse, Pariisi, Stockholmi, Viini ja Vilniusesse, samuti ka mugavaid ühenduslende läbi Riia. 2019. aastal käivitab lennufirma Tallinnast veel kolm uut otselendu: Malagasse, Brüsselisse ja Kopenhaagenisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles