Kidy Tour ja Estravel alustasid koostööd

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Reisikorraldaja Kidy Tour ja reisibüroo Estravel allkirjastasid koostööleppe, mille alusel hakkab Estravel oma klientidele vahendama Kidy Touri pakettreise Türki ja Egiptusesse. 

See on oluline samm nii Kidy Touri kui Estraveli jaoks võimaldades pakkuda veelgi rohkem kvaliteetseid ja usaldusväärseid reisiteenuseid Eestis.

Kidy Touri juhatuse esimehe Gvidas Aukstuolise sõnul on Kidy Tour koostööleppe sõlmimise nimel töötanud juba mõnda aega: «Meie jaoks on leping Eesti vanima ja suurima reisibürooga väga oluline verstapost. Ühelt poolt laieneb tänu sellele meie partnervõrgustik, kuid teisalt oleme muutnud paljude Eesti reisisõprade elu tunduvalt mugavamaks – nüüd saab Kidy Touri reise osta kõikidest Estraveli esindustest.»

Tänu Estraveli paljudele esindustele erinevates Eesti linnades saab nüüd kõiki Kidy Touri korraldatavaid reise osta esmakordselt ka Haapsalus ja Kärdlas. Lisaks Estravelile müüvad Kidy Touri reise veel 141 Eesti reisibürood, millega on kaetud kõik suuremad linnad. Eelmisel aastal reisis Kidy Touriga 36 000 puhkajat, kellest suure osa moodustasid lastega perekonnad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles