Isa pühendas kirja lennujaamas kohatud võõrale, kes õpetas tema tütrele kaastundlikkust

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pawel Opaska / PantherMedia / Scanpix

Lastega reisimine ei ole vanemate jaoks sugugi kerge ülesanne, sest nad peavad lisaks iseendale vastutama ka vähemalt ühe väikese elu eest. Nad peavad oma lapse või laste erinevaid soove täitma, vähimal juhul neid vähemalt tegevuses hoidma.

Kuna lastega reisimine võib olla väga väsitav, siis on paljude vanemate jaoks ainult tervitatav, kui mõni hea võõras näitab üles veidike lahkust ja ehk annab vanematele isegi hetke hinge tõmbamiseks.  

Üks isa sellist võõrast ka kohtas, kui ta reisis Las Vegasest San Diegosse oma naise ja 16-kuu vanuse tütrega. Kevin Armentrout kirjutas kohtumisest Joseph Pat Wright nimelise mehega ka oma Facebooki lehele.

«Joseph pöördus minu tütre poole ja küsis, kas too soovib tema kõrvale istuda. Seejärel võttis ta välja oma tahvelarvuti ning näitas talle, kuidas seal joonistada. Samuti vaatasid nad koos multikaid ja Joseph pakkus talle ka oma snäkke. See ei kestnud ainult hetke, vaid lausa 45 minutit,» kirjutas Armentrout Facebookis.

Wrighti lahkus tema tütre vastu pani Armentrouti sügavamalt mõtlema, seda just praeguse poliitilise kliima tõttu. «Vaatasin neid koos ja paratamatult hakkasin mõtlema – erinevad sood, erinevas rassid, erinevad generatsioonid, aga ometi parimad semud. See on maailm, kus minu tütar peaks kasvama. Ma loodan, et tema elus on veel palju selliseid hetki, puhtalt inimlikke,» kirjutas ta.

Lõpetuseks tänas Armentrout Wrighti, et ta näitas tema tütrele, mida kujutab endast lahkus ja kaastundlikkus. Postitust on jagatud juba üle 150 000 korra, kuid pole teada, kas Wright on seda näinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles