Colin Hanks meenutab: üliarmas viis, kuidas Luke Perry tavatses lennukis ulakaid lapsi rahustada

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suri näitleja Luke Perry.
Suri näitleja Luke Perry. Foto: Scanpix / AP

Üha enam inimesi pajatab sotsiaalmeedia vahendusel lugusid sellest, kui südamlik oli Luke Perry. Oma lugu on rääkida ka Colin Hanksil.

Hanks kohtus Perryga vaid korra, kuid mälestus on siiani ere. Hanks oli koos oma naisega tagasiteel Mehhikost, kuid rahulikust lennureisist oli asi kaugel. Lennukis käratsesid kaks väikest poissi, kes oma vanemate manitsustest väljagi ei teinud. Reisijad olid sunnitud nuttu ja karjumist taluma peaaegu kaks tundi.

Kümme minutit enne maandumist muutus olukord juba väljakannatamatuks. Järsku tuli äriklassist üks mees, võttis õhupalli, puhus selle täis ja kinkis lastele, ise põlvitades. Lapsed rahunesid otsekohe. Hanksi sõnul päästis Perry nad kolmandast maailmasõjast.

Seda, et tegemist on Luke Perryga, taipas Hanks alles hiljem lennujaamas. Perry avaldas talle toreda saladuse, et lennureisidel on tal alati paar õhupalli kaasas, kuna nende abil saab lapsed väga kiiresti maha rahustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles